WordPress hosting en onderhoud

Je nieuwe website 24/7 online en up-to -date houden? We bieden naast het ontwikkelen van WordPress websites ook betrouwbare hostingpakketten aan. Met onze pakketten zorg je voor een veilige website met een snelle laadtijd.

Benieuwd naar je huidige website snelheid? Laat je website checken door dé specialisten van Mr. Webdesign!

KostenCheck je website snelheid!

Gratis analyse

0,00

Per Month
 • Inzicht in de laadtijd
 • Concrete adviezen
 • Duidelijke rapportage
Check je website snelheid

HostingAanbevolen

10,00

Per maand
 • 10 GB Opslag
 • 10 GB Dataverkeer
 • 5 E-mailadressen
 • Dagelijkse backup
 • Gratis SSL
Contact opnemen

Onderhoud

15,00

Per maand
 • Updaten van WordPress
 • Updaten van Plugins
 • Snelheidsoptimalisatie
Contact opnemen

Profiteer van onze voordelen

Een website zonder downtime

Cloud hosting

We gebruiken bij Mr. Webdesign een eigen cloud omgeving om jouw WordPress website te hosten. Deze omgeving staat op servers die op drie verschillende locaties staan. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je website altijd optimaal bereikbaar is.

Altijd online

Door je website op drie verschillende locaties te plaatsen, merken je klanten of website bezoekers niets als er eens een keer iets misgaat. Daarnaast kunnen wij een uptime van 99,99% garanderen. Indien er wel een storing is, krijg je het maandbedrag van je hosting terug.

Indien je op dit moment een domeinnaam en de website ergens anders hebt gehost, zorgen wij ervoor dat deze zonder kosten worden verhuisd. WordPress hosting en onderhoud zonder gedoe!

Dagelijkse backups

We vinden het belangrijk dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken. Hoe ideaal zou het zijn als je niet meer naar je website hoeft om te kijken?! Bij Mr. Webdesign ontzorgen we onze klanten volledig door dagelijks een backup van de website te maken. Deze backup wordt tot 30 dagen bewaard. Op deze manier kunnen we bij eventuele problemen zéér eenvoudig een eerdere versie van je website terugzetten.

Een snelle website

Een snelle laadtijd is één van de belangrijkste zaken voor een gebruiksvriendelijke website. Doordat we de hosting omgeving volledig in eigen beheer hebben, kunnen we garanderen dat alle websites snel zullen werken.

Een website die niet snel laad, zorgt voor verschillende negatieve gevolgen. Een daarvan is dat je website minder goed zal scoren in de Google zoekmachines. Om online te kunnen groeien is het dus van groot belang dat de webpagina’s snel laden.

Een domeinnaam vanaf €10,- per jaar

Elke website heeft zijn eigen unieke domeinnaam. Via dit adres kunnen website bezoekers jouw website benaderen. Bij Mr. Webdesign kun je vanaf €10,- per jaar een domeinnaam registeren.

Ontvang een GRATIS snelheidsanalyse

Een gebruiksvriendelijke website dient binnen 2 seconden te laden. Wil jij ontdekken wat de laadtijd van jouw website is? En wil jij erachter komen wat er nodig is om deze sneller te krijgen? Wij laten met een professionele snelheidsanalyse snel zien hoe je dit het beste kan aanpakken. Het resultaat van onze analyse is een concreet advies waar jij je website snelheid verder mee kan verbeteren.

Vul je gegevens in, wij antwoorden binnen 24 uur.

Je wordt niet opgenomen in een maillijst.